Web design | Site prezentare | Magazin Online

Aproximativ 19.7 milioane Romani

Au acces la internet 50%
Au conexiune mobilă la internet 48%
Au cont pe Facebook 41%
Dintre cumpărătorii retail se informează online 44%
Din totalul cumpărăturilor se fac online 2.5%
Dintre cumpărătorii online locuiesc la oraș 80%

Ai o afacere dar încă nu ești prezent online?

Aproximativ jumatate din populație are acces la internet și navighează de plăcere sau de nevoie, de acasă sau de pe dispozitive mobile.

Peste 40% dintre persoanele care intenționează să achiziționeze ceva, se informează online înainte să ia o decizie de cumpărare.

Dacă nu te găsesc pe tine, găsesc concurența ta!

Responsive

Conform noilor standarde, site-urile trebuie să fie „mobile friendly” (resposive). Mai concret, acestea trebuie să se adapteze automat dispozitivelor care îl accesează. Astfel, o pagină responsive va avea un layout diferit în funcție de dispozitivul de pe care îl accesăm (tabletă, smartphone, laptop, etc.). Astfel având un site responsive, oferim ultilizatorului o experiență placută, indiferent de metoda de navigare.

Toate website-urile pe care le creăm respectă acest standard, astfel beneficiați de un site usor accesibil de pe orice fel de dispozitiv.

Profitabil

Un site de prezentare poate fi profitabil? TREBUIE nu POATE.

Deși sunt multe companii care creează pagini de interenet cu un design deosebit, acestea unori nu sunt generatoare de clienți, respectiv de profit. Tendințele în următorii ani vor fi ca site-urile să devină cât mai simple, cât mai clare, ușor de folosit și bineînțeles cât mai rapide.

Un site web este o carte de vizită în mediul online pentru orice companie. La ce ar folosi o carte de vizită care să fie greu de descifrat? Dar mai mult, cum ar fi ca acea carte de vizită să te determine să cumperi un produs sau serviciu?

Optimizat SEO

Ce înseamnă SEOSEO este un acronim, de la expresia Search Engine Optimisation.

Practic această optimizare a unui site web înseamnă respectarea anumitor reguli de creare a site-ului, cum ar fi: scrierea cu atenţie a titlurilor şi descrierilor, eliminarea erorilor, viteza de încărcare, optimizarea structurii de adrese URL etc. Bineînțeles mai sunt multe alte tehnici de optimizare, iar acest domeniu este în continuă dezvoltare. Numărul de pagini de internet este în continuă creștere, ca urmare concurența pentru primele locuri în motoarele de căutare este mare.

Ușor de administrat

Un site trebuie să fie ușor de administrat chiar și de către persoane care nu dețin cunoștințe avansate în domeniul calculatoarelor. În spatele unui site trebuie să existe o interfață de administrare pentru a permite proprietarului să poată scrie articole pe blog, să ajusteze anumite informații, să creeze evenimente, etc. fără a fi expert în domeniul site-urilor. Desigur o scurtă instruire este necesară pentru a face modifcările în siguranță.

Solicită o ofertă acum!