Comanda si Livrarea

Cum comand?
Acest site este un site de prezentare, nu un magazin online. Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de informare. Avem o mulțime de alte produse disponibile care nu se regăsesc pe site. Pentru a comanda/solicita informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați telefonic/Whastapp la 0756 099 933 sau pe E-mail: office@affixagency.ro. Produsele se comandă doar pe bază de Notă de comandă sau Contract, confirmate prin Whastapp/E-mail/Sediul clientului.

Cum plătesc?
Pentru efectuarea platii este disponibilă următoarea variantă:
– OP (integral înainte de livrare pentru clienții noi iar pentru clienții recurenți: 50/50 sau integral după livrare în funcție de valoarea comenzii).

Cum se face livrarea?
Pe raza Municipiului Arad: Livrăm GRATUIT (pentru comenzi de peste 1500 lei + TVA). Pentru comenzile sub 1500 lei + TVA, se percepe o taxă de livrare de 25 lei + TVA. Pentru comenzile agabaritice (grele), se percepe o taxa suplimentară care va fi comunicată în momentul confirmării comenzii (indiferent de suma comenzii).
Pentru comenzile plasate din afara județului Arad, produsele vor fi trimise prin curier rapid iar costul livrării intră integral în sarcina clientului.