Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Despre noi

  Affix

  A luat ființă din pasiune pentru web și marketing. Știm că oricât de bune ar fi serviciile sau produsele unei companii, dacă acestea nu sunt aduse la cunoștința clienților, nu vor avea succesul dorit. Practic ajutăm clienții partenerilor noștri să se informeze și apoi să cumpere serviciile sau produsele companiei. Ne bazăm pe încredere și onestitate încercând să găsim și să evidențiem lucrurile bune ale clienților (partenerilor) noștri.

  Ce facem noi?

  Oferim servicii de strategie de marketing și branding, iar apoi punem teoria în practică, însoțind partenerii noștri pe calea spre succes. Orientarea noastră este în mod deosebit spre mediul online, acolo unde conform statisticilor, se iau cele mai multe decizii de cumpărare sau chiar se cumpără prin comandă online (și suntem convinși că procentul de clienți care folosesc mediu online va crește tot mai mult în viitorul apropiat). Desigur, oferim și servicii de promovare în mediul offline prin afișe, flyere, doorhangers, roll-up, panouri publicitare, etc.

  The Different Perspective – De ce acest slogan?

  Am ales acest slogan pentru că dorim să creăm o perspectivă diferită asupra fiecărui client al nostru. Scopul nostru este ca el să fie mereu cu un pas înaintea concurenței. Dorim ca o firmă care este „plafonată” să primească un nou suflu, mai multă încredere și vitalitate iar acest lucru să se vadă în numărul de clienți iar aceștia să fie mulțumiți.

  SC Affix Services SRL, CIF: RO35240901, Reg. Com. J2/1275/2015, Sediu Social: com. Sofronea, Nr. 96.

  Telefon
  0756.099.933
  Email
  office@affixagency.ro
  Facebook
  www.facebook.com/affixagency